Udgangspunktet er dig

teraFORM er en videreudvikling af kliniksystem fodFORM, - Danmarks førende kliniksystem for fodterapeuter.

Hos fodFORM har vi mere end 1000 brugere fordelt over hele landet, der hver dag benytter vores systemer til at samle de administrative opgaver i én elektronisk løsning.

Vi arbejder målrettet på at levere det bedste, mest fleksible og brugervenlige kliniksystem. Det gør vi fordi, vi fortsat vil være med til at gøre hverdagen nemmere for vores brugere og tilbyde dem en løsning, der giver et samlet overblik og enkle administrative arbejdsgange, så du kan bruge mere tid på dine klienter.

I 2003 begyndte vi at udvikle vores kliniksystem, og der er sket mange digitale fremskridt siden da. Vi er fulgt med hele vejen, og er altid i gang med at udvikle og optimere systemet. En tæt dialog med vores brugere er udgangspunktet for den fortsatte udvikling af fodFORM. Derfor er det også udviklerne, der varetager supporten. Det betyder, at der ikke er langt fra dig til handling. Det er din garanti for et fremtidssikret kliniksystem.

Det nyeste familiemedlem, teraFORM, er en videreudvikling af det velkendte kliniksystem fodFORM, vi har tilstræbt den samme funktionalitet og systemet betjenes stort set på samme måde som i kliniksystem fodFORM, - nu bare online.

Bookingsystem-img

Stor fleksibilitet & Sikker backup

teraFORM tilpasses den enkelte kliniks behov.
Det giver en større fleksibilitet i forhold til funktionerne i systemet.
Det er altid muligt at tilpasse løsningen, efterhånden som klinikken udvikler sig. Med teraFORM er du altid sikret backup af dine data og journaler.

Kliniksystem-img

Altid opdateret til nyeste krav

Systemet er altid opdateret til de nyeste overenskomster og myndighedskrav.
Regnskab-kasse-img

God, kompetent og personlig support

Hos os får du altid personlig support, når du kontakter os. Det er vores udviklere, du er i kontakt med, så vi hurtigt og effektivt kan hjælpe dig videre. Via fjernsupport kan vi overtage din computer – du skal bare klikke på et link og indtaste en kode, og så kan vi løse dit problem, uden at du behøver bruge tid på det tekniske.

Ring og få en gennemgang: 22 18 13 21

Mandag-Fredag: 8-16.